SAMSUN / KAVAK - Rıdvan Çelikel Fen Lisesi

Ock

Çelikel Eğitim Vakfı koordinesinde TOG Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi İşbirliğinde Deniz ÇAKIL, Nefes ile Stres Yönetimi üzerine 11. ve  12. sınıf öğencilerimizle bir araya geldi.

Ara

Çelikel Eğitim Vakfının destekleriyle MEF Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Melike ACAR tarafından velilerimize "Liselinin Psikolojisi" semineri verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı;Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Sayın Kaymakamız, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamaları ile başladı. Program Kavak Kaymakamımız Sayın Erdem KARANFİL’ in günün anlam ve önemini belirten konuşması, Oratoryo ve Müzik Dinletisi ve çeşitli etkinliklerle son buldu.

Ekm

Cumhuriyet' in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuzun ev sahipliğinde ve liseler arasında "Cumhuriyet Tarihi" bilgi yarışması yapıldı. Katılım gösteren öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Yolu üzerinde gerçekleşen "Cumhuriyet Ata Yürüyüşümüz", halkımız ve öğrencilerimizin katılımıyla Kavak Hükümet Konağı' ndan başlayıp okulumuzda son bulmuştur. Yürüyüşün ardından okulumuzda sergi, oratoryo, müzik dinletisi ve atölye çalışmaları yapıldı.