SAMSUN / KAVAK - Rıdvan Çelikel Fen Lisesi

Nis

21.04.2024 tarihli 2. dönem veli toplantımızı İlçe Kaymakamı Sn. Erdem KARANFİL, değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Ömer Faruk ÇİÇEK'in açılış konuşmasının ardından İlçe Kaymakamımız velilerimize öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi, meslek seçimi vb. konularda bazı öğütlerde bulundu. Akabinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından velilerimize KADES uygulaması ve dolandırıcılık konulu sunum yapıldı. Ardından velilerimiz sınıflarda öğretmenlerimiz ile görüştüler. Toplantıları gerçekleştiren öğretmenlerimiz ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Satranç Takımımız Çorum ilinde yapılan  Okul Sporları Satranç Genç Kızlar Kategorisinde Bölge 1.si olarak Mayıs ayında Rizede yapılacak Türkiye Finalinde Samsun ilini temsil etme hakkı elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Tokat'ın  Niksar ilçesinde düzenlenen oryantring bölge yarışmalarında takım halinde okulumuz Genç Kız A Kategorisinde 1., Genç Erkek A Kategorisinde 1., Genç Kız B Kategorisinde 2. olmuştur. Bireyselde ise Genç Kız A Kategorisinde Ayşe OCAK 1., Ela ALTUN 5., Genç Erkek B Kategorisinde Samet ÖZTEPE 5. olmuştur. Genç Kız B Kategorisinde Ecrin TURAN 5. olmuştur. Türkiye Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil edecek takımlarımıza başarılar diler, öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. Bizde okulumuzda vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi anmak için etkinlik düzenledik. Etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşma, video gösterimi, şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarız.

Mrt

12 Mart Mehmet Akif ERSOY'u Anma ve İstiklal Marşı'nın Kabulü programımızı gerçekleştirdik. Programda emeği geçen öğretmenlerimiz Neşe GÜL, Elif YALIN,Macit Emre SOYOCAK ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konulu program düzenlendi. Müdür yardımcımız Dilek Tosun, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program, okulumuz edebiyat öğretmeni Sinan Güney'in hazırladığı "Çocuk Gelin" konulu tiyatro gösterisi ile başladı. Ardından müzik öğretmeni Macit Emre Soyocak'ın önderliğinde okulumuz müzik grubu tarafından müzik dinletisi sunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Şbt

Okul sporları Oryantiring il yarışmalarında okulumuz öğrencileri takım halinde Genç Erkekler A ve Genç Kızlar A ve B kategorilerinde il 1. olmuşlardır. Bireyselde de okulumuz öğrencileri dereceye girerek Bölge elemelerine katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge yarışmaları için başarılar dileriz.

Şbt

12.Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle motivasyon yemeğinde bir araya geldik.

Şbt

Okulumuzda geçtiğimiz hafta Kariyer Günleri etkinliği düzenledik. Çeşitli meslek dallarından değerli misafirler ağırladık.

Şbt

Öğrencimiz Ahmet Baran YATAĞAN, Gümüşhane' de yapılan okullar arası karate müsabakalarında bölge ikincisi olarak Smasun' da yapılacak finallerde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek. Öğrencimizi kutlar, Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

Şbt

Satranç kız takımımız Samsun 1.si olarak bölge elemelerinde Samsun'u temsil hakkı kazanmıştır. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, takımımıza bölge turnuvalarında başarılar dileriz.