SAMSUN / KAVAK - Rıdvan Çelikel Fen Lisesi

Rıdvan Çelikel Fen Lisesi

Adres
Yaşar Doğu Mah. Şerif Karagöz Sok. NO/41 55850 Kavak / SAMSUN / 759939 meb.k12.tr
Vizyon
Öğrencilerini sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata da hazırlayan, Gelecek nesillerin şekillendirilmesi sorumluluğunu alabilen Türk Millî Eğitim Sistemi´nin yıldızlarını yetiştiren ve Samsun ilinde en nitelikli eğitimi gerçekleştiren Fen Lisesi haline gelmek ve Yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti’ nin Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında çağdaş uygarlık seviyesine çıkabilmesi için sahip olduğumuz tüm imkanları, fırsatları etkili, verimli ve eşit kullanarak geleceğe hazırlanan emanetimiz genç beyinlere ihtiyaç duydukları eğitim ve öğretim donanımlarını kazandırmaktadır. Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamaktır.
...
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Merkezi Isıtma
İNGİLİZCE - ALMANCA
Karayolu ulaşımı bulunmaktadır.
Atakum - İlkadım - Canik´ten servis imkanı bulunmaktadır.
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kavak ilçe Merkezinde bulunmaktadır. Okulumuz, Samsun İl merkezine 50 km uzaklıktadır.
Tüm sınıflar düzeyinde kontenjan 120 kişiliktir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
yüzdelik dilim 4.58-11.01
Oryantiring, Basketbol, Voleybol, Futsal, Atletizm(Her alanda kız ve erkek)
TÜBİTAK Bilim Şenlikleri
Diğer Hususlar
Okulumuzda RÇFL Müzik Grubu bulunmaktadır. Kampüsü ve imkanlarıyla Samsun´ un en güzide okuluyuz.