SAMSUN / KAVAK - Rıdvan Çelikel Fen Lisesi

Ömer Faruk ÇİÇEK - Okul Müdürü

1984 Yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu’lu olan Ömer Faruk ÇİÇEK İlkokul ve ortaokulu Ordu’da tamamlamıştır. Ordu Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra  Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünü kazanmış ve 2007 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl İstanbul’da Öğretmenlik hayatına başlamıştır. Bursa, Erzurum ve Havza’da çeşitli okul türlerinde öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır. 2016-2019 yılları arasında İlkadım Aziz Atik Fen Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı, 2019-2021 yılları arasında Tekkeköy Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okul müdürlüğü görevlerinde  bulunmuştur.

27.08.2021 tarihi itibari ile okulumuzdaki görevine başlayan Ömer Faruk Çiçek, evli ve 1 çocuk babasıdır.